dalton school poorter gorinchem 35

Op zoek naar een basisschool die past bij uw kind? We maken graag kennis en laten u de school zien. Dat doen we in deze tijd met coronamaatregelen net even anders dan normaal.

Kennismaken

Kennismaken doen we per telefoon of een video call in Microsoft Teams (hiervoor heeft u geen account of software nodig, u ontvangt een link). Zo kunnen we u vertellen over onze school en al uw vragen direct beantwoorden.

U kunt een afspraak maken om kennis te maken door te bellen naar 0183 633327 of een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We leren u graag kennen!

Informatiepakket

Wilt u eerst meer weten over de school? We sturen u graag een informatiepakket toe, of komen het persoonlijk langs brengen. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kijkje in de school

Kijkje in de school? Klik hier en twee van onze leerlingen leiden u rond door onze school.

Natuurlijk wilt u ook zien hoe de school is als onze leerlingen er zijn, zo zien wij de school ook het liefst! Op de nieuwspagina vindt u filmpjes over de school in bedrijf. We hopen snel weer terug te zijn bij de normale situatie.

Thema's en taken bij de kleuters.

In dit filmpje laten de kleuters zien hoe zij werken met thema's en taken. Klik hier om het filmpje te bekijken.